Verzending & Retouren

Home  /  Verzending & Retouren

Verzending
I Wannahave levert aan adressen in NL, EU1, EU2 en EU3 landen. Helaas is verzending buiten deze regio’s niet mogelijk. Neemt u in dat geval contact met ons op.

Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
Bestellingen die in het weekend worden gedaan versturen wij op maandag.
Bestellingen met aflever adres in Nederland worden (indien voorradig) binnen 1-2 werkdagen na verzending geleverd door DPD pakketservice.

DPD  komt je bestelling thuis afleveren. Als je niet thuis bent, probeert DPD het de volgende dag nog een keer.

Ben je twee maal achter elkaar niet thuis dan kun je het pakket gedurende drie weken afhalen bij een servicepunt bij jou in de buurt.

Overdag niet thuis? Geen probleem! Geef een ander adres op in de afrekenprocedure (bijvoorbeeld je werkadres) en we sturen je bestelling daar naar toe.
Let op! Een levering op een postbus adres is niet mogelijk.

Verzendkosten
Bij afleveradressen in Nederland, Belgie & Duitsland geldt:
Bij bestellingen vanaf €49,95 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een lager orderbedrag brengen wij €4,95 verzendkosten in rekening.

Bij afleveradressen in het buitenland geldt:
Bij bestellingen vanaf €99,95 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
Bij bestellingen met een lager orderbedrag brengen wij €10,00 (EU1), €15,95 (EU2) en €25,95 (EU3) verzendkosten in rekening.

Voor de specificatie van EU1, EU2 en EU3 landen zie hieronder

 

Ruilen & Retourneren
Indien je niet helemaal tevreden bent met je aankoop dan ruilen wij het artikel graag voor je om of mag je het retourneren.
Je kunt je bestelling binnen 14 werkdagen na ontvangst ruilen en/of retourneren.
Als je een artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur en/of maat, dan retourneer je het artikel en geef je op het retourenformulier aan welke maat of kleur je wilt ontvangen.
Wij zullen je dit artikel dan kosteloos toesturen.

Ben je niet tevreden over de aankoop of heb je je bedacht? Stuur dit dan aan ons retour, samen met het ingevulde retourenformulier met jouw gegevens.
Teruggestuurde artikelen moeten originele staat en ongedragen zijn met alle originele aangehechte labels en kaartjes (je mag het artikel natuurlijk wel passen).
Beschadigde artikelen of artikelen met vlekken worden niet geaccepteerd. Artikelen die niet via deze website zijn gekocht kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten
Heb je een product ontvangen dat beschadigd is of zijn er een kwaliteitsproblemen met artikelen die je bij I Wannahave besteld hebt.
Neem dan contact op met de klantenservice E: customercare@i-wannahave.com

Je kunt geen aanspraak maken op garantie als er sprake is van; normale slijtage, beschadiging door opzet, of door nalatigheid of beschadiging door het niet of onjuist in acht nemen van de gebruikersinstructies en/of de behandelingsinstructies.

Retouren verzenden
Artikelen terugsturen doe je eenvoudig door je retourzending in de originele verpakking aan ons terug te sturen.
Voor de verzending gebruik je het voorgedrukte retouretiket. Sluit altijd het ingevulde retourformulier met jouw gegevens bij zodat wij jouw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Je kunt het pakket afgeven bij een servicepunt bij jouw in de buurt klik hier: https://www.dpd.com/nl/nl/pickup-parcelshops/

Frankeren is niet nodig. Vergeet niet om het afgiftebewijs goed te bewaren, dit is het verzendbewijs. Hiermee kunnen wij het pakket traceren mocht het vertraging hebben.
Zodra wij jouw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan je bevestigd.

Indien je geen voorgedrukt retouretiket bij je bestelling aantreft dan kun je onderstaand antwoordnummer gebruiken voor de retourzending.
Sluit altijd het ingevulde retourformulier met jouw gegevens bij zodat wij jouw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken.

I-wannahave
Theemsweg 36

1043BJ Amsterdam

The Netherlands

Kosten van een retourzending
Aan een retourzending zijn kosten verbonden. Wanneer je een gedeelte van de bestelling retourneert, betaal je een bijdrage in de retourkosten van € 3,95. Dit bedrag wordt verrekend in de terugbetaling.
Wordt de gehele order geretouneerd dan komen de verzendkosten te vervallen.
Voor verzendingen vanuit het buitenland betaal je €5,95 (EU1), €11,95 (EU2) en €25,- (EU3)
Deze kosten worden achteraf automatisch met het te retourneren bedrag verrekend.
Voor de specificatie van EU1, EU2 en EU3 landen zie hieronder

 

Terugbetaling
Nadat wij artikelen van jouw retour hebben ontvangen betalen we binnen 14 dagen je geld terug.

 

Vragen?
Heb je nog vragen? Dan helpt onze klantenservice je graag verder. Neem contact met ons op E: customercare@i-wannahave.com